BILLIGE OG GODE BØGER: Muusmann Forlag og Herba Nordic har netop indgået en aftale, der giver Herba Nordics “likes” på Facebook mulighed for at få 20 procent rabat og fri fragt på bøger. Aftalen giver dermed læserne endnu bedre råd til at købe bøger indenfor de kategorier, der ligger i lige linje af de emner, som man kan læse om på Herba Nordic Helseblog.

Muusmann Forlag udgiver især kvalitetsbøger indenfor emnekategorierne kost, gastronomi, sundhed, personlig udvikling, DIY og livsstil generelt.

Det er således tale om de selv samme emner, som der skrives om på Herba Nordic Helseblog af Herba Nordic og især af de mange frivillige skribenter, der ud fra deres eget livssyn skriver om og sætter livsstilsemner til debat.

Alle læsere, der har “liket” Herba Nordics Facebook-side får nu en ekstra mulighed for at sætte sig grundigt ind i disse emner, da de kan købe bøgerne fra Muusmann Forlag med 20 procent rabat og fri fragt med koden “herba”, når de bestiller bøgerne.

Livsstil og sundhed

Muusmann Forlag ønsker at bringe merværdi til deres læsere – værdier – der gennemsyrer hele forlaget og som handler om kvalitet, livsglæde, bæredygtighed, psykisk og fysisk sundhed og for eksempel personlig udvikling.

Bogtitlerne vælges ud fra disse pejlemærker, og det ses tydeligt i de mange forskellige bøger.

Herba Nordic vælger sine samarbejdspartnere med stor omhu og ud fra, at de virksomheder, der samarbejdes med – skal have de samme grundværdier som Herba Nordic. Det har Muusmann Forlag!

Det gode liv til gavn for læserne

Herba Nordic, der lever af at sælge kosttilskud med urter, vi alle kender, ønsker at bidrage til kundernes velbefindende i kraft af kosttilskuddene. Men vi vil mere – vi vil grundlæggende forandre den måde, vi tænker på.

Herba Nordic ønsker at være med til – sammen med mange andre gode kræfter – at bidrage til større bæredygtighed, uafhængighed af store kapitalinteresser, en bevægelse mod mere økologi, mod flexitarisme, mod mere “ro” i samfundet, mod genindførelse af lukkeloven, der gav danskerne et fælles holdepunkt og en søndag uden stress for blot at nævne nogle få ting.

Læs og forstå

Bøger om livsstil er derfor en perle mere på den snor, der gerne skulle ændre Danmark i en bedre retning. Bevægelse sker dog først, når man sår et frø – som med bøger – derefter skal man have tålmodighed – men når mange nok ønsker forandring – så sker det.

Vi håber, at mange vil benytte sig af muligheden for at købe gode bøger med 20 procent rabat og fri fragt.

Du kan læse meget mere om Muusmann Forlag og bestille bøgerne her.

God fornøjelse.