UDRENSNING: Med et nyt år kommer for nogle også en kærkommen lejlighed til at gøre noget godt for kroppen. De vil have en udrensning af kroppen eller det, som efterhånden oftere bliver kaldt for en detoxkur. Mange taler varmt for den slags helsekure og andre mener, at det er spild af penge.

Efter julebordenes flæskemad og fede sovs er det som om, at kroppen tynger nedad. Vi har smovset og sovset den ind i kalorier fra juleøl, medister, frikadeller, and og gås. Jo, der har ikke manglet noget.

Samtidig er vores hverdag fuld af affaldsstoffer, tungmetaller, ftalater og andre skadelig stoffer.

Så for at kickstarte en sundere livsstil begynder mange det nye år med en detoxkur, inden de lægger kosten om, cigaretterne på hylden eller begrænser alkoholindtaget.

Hvilken detoxkur skal man vælge

Nogle mener dog ikke, at det har nogen effekt med detox, og effekten af udrensningskure savner dog også videnskabelig dokumentation.

Men for dem, som vil rense deres krop, er det første de skal beslutte sig for, hvilken form for udrensningskur, de skal benytte sig af.

Nogle sværger til tarmskylning, andre vil drikke juice og så er der dem, der vil gøre det på den blide måde med kosttilskud.

maelkeboette-fandens-natur-gul-mark

Urter fra naturen

Hos Herba Nordic er det den sidste mulighed kosttilskud, der er i spil. En to til tre måneder med kosttilskuddet Equitox anbefales.

Equitox består af mælkebøtte, fjeldkvan, agerpadderok og lind. Her er det især agerpadderok, der er værd at lægge mærke til. Den bakker op om nyrernes udskillelsesfunktion og bidrager til din krops naturlige mineralbalance. Den af mange forhadte mælkebøtte bidrager til en normal mave- og leverfunktionen.

Urterne i Equitox kan alle findes i den nordiske natur, og de har været kendt i årtusinder.

Kosttilskud og veganere

Mange andre kosttilskud kan ikke indtages af veganere eller vegetarer. Sådan skal det selvfølgelig ikke være, og derfor har Herba Nordic helt fra starten holdt fast i, at kapslerne skal være af plantebaseret materiale.

Der er derfor ingen fare for, at du indtager animalske produkter sammen med dit detoxkosttilskud fra Herba Nordic.

God fornøjelse med din rensede krop.