NYHED: Cannabisplanten indeholder blandt andre to stoffer; THC og CBD. Det er det sidstnævnte, som kan indvirke på dit immunforsvar.
Hvad er immunforsvaret?

Immunforsvaret er kroppens forsvar mod fremmede stoffer i kroppen for eksempel virus og bakterier, svampe, parasitter eller sågar fremmede organismer i din krop.

Helt grundlæggende er det vores immunforsvar, der holder os sunde og raske. Det er dog ikke altid, at immunforsvaret er helt på toppen. Det kan medføre, at man går hen og bliver syg mere end normalt. I det værste fælde i længere tid.

Helt basalt, så kan man spise bedre og få flere vitaminer og spise varieret. Men også i eksempelvis CBD-olien her er der vitaminer, der bidrager positivt.

Immunforsvar og CBD-olie

CBD olien kan formentlig berolige din krop, som dermed kan give dig en masse fordele, hvilket fører til et bedre immunforsvar.

En af disse fordele kan være at sove bedre eller slappe mere af i løbet af dagen. Ved en bedre søvn eller bedre afslapning får din krop ro til, at arbejde mod de ting, som ikke skal være i kroppen eller er dårligt for kroppen.

Det gode liv

Et godt liv er i sidste ende det, vi alle ønsker. Nogle vælger en vej, andre en anden. Det handler om, at man mærker efter, hvad ens egen krop har gavn af.

En ting, vi alle dog har umiddelbar og god gavn af, er motion.

Kroppen muskler og led styrkes og selv humøret bliver bedre. Det er i sidste ende det vigtige.