Forside-bk2019-08-09T04:16:34+02:00

KOSTTILSKUD

DER GØR EN FORSKEL

Returret

14 dages returret

Leveringstid

Levering 3-7 dage

Direkte levering

Direkte i postkassen

Vegansk

Naturlige urter

Nordiske kosttilskud med fokus på helse og sundhed

Kosttilskud fra Herba Nordic har fokus på naturprodukter og de urter, vi alle kan finde i vores skønne natur. Urterne er kendte helt tilbage fra vikingetiden, og har gennem tiderne været tilskrevet forskellige gode egenskaber. Herba Nordics kosttilskud kan bruges af veganere og vegetarer og er velegnet til dig og din familie.

Herba Nordic producerer nu to typer kosttilskud, et med fokus på urter, der kan lindre irriteret hals og med urter, der kan styrke immunforsvaret og et andet med fokus på urter, der kan understøtte udrensning af væske (agerpadderok er kendt for sin vanddrivende virkning). Begge kosttilskud kan indtages af veganere og vegetarer, da selve kosttilskuddet ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse, og kapselskallen er vegetabilsk.

Herba Nordic vil være din helsebutik, der bidrager til din sundhed og velvære gennem kosttilskud, helsekost og naturprodukter, vi tror din krop vil elske.
Herba Nordics to kosttilskud er henholdsvis Equitox med fokus på detox og Verimmun med fokus på immunforsvar.

Herba Nordic er god service

Det er vigtigt for os altid at give dig den bedste e-handelsoplevelse. Derfor garanterer vi billige priser, hurtig og direkte levering inden for 3-7 dage, 14 dages returret og unik kundeservice! Vi udvikler hele tiden på nye kosttilskud til dig og din familie.

Urter til væskeudskillelse – Equitox

Equitox består blandt andet af urter, der bidrager til udskillelsen af væske, og som vi dermed antager af nogle af de affaldsstoffer, der kan være i kroppen: agerpadderok (Equisetum arvense L.), fjeldkvan (Angelica archangelica L.), mælkebøtte (Taraxacum officinale Wiggers) og lind (Tilia sp. L.).

Mælkebøtte (Taraxacum officinale Wiggers) kan være med til at understøtte den fysiologiske pH-balance i maven og bidrage til tarmkanalens funktioner.

Agerpadderok (Equisetum arvense L.) kan eksempelvis være med til at understøtte nyrernes udskillelsesfunktion, som, vi formoder, er udskillelse af blandt andet affaldsstoffer, agerpaddderok kan hjælpe med at remineralisere kroppen.

mælkebøtte naturlig medicin sund kost

189DKK

Læs mere

Verimmun – til det danske vejr

Dansk vejr er ofte lig med tåge, kulde og regnfulde dage. Når blæsten rigtig har fat, kan det være en god ide at tage Verimmun, da kosttilskuddet indeholder røllike (Achillea millefolium L.), lægestokrose (Althaea officinalis L.) og lægejernurt (Verbena officinalis L.), der kan virke beroligende på irritation i hals og svælg.

Lægestokrose (Althaea officinalis L.) kan have en beroligende virkning på hals og svælg, og lægejernurt (Verbena officinalis L.) kan lindre i tilfælde af irritation af hals og svælg.

naturlige urter beroligende effekt smertelindrende

179DKK

Læs mere

Læs om de mange spændende lægeplanter

Læs om Lægeurter