SUND FORNUFT: Danmarks største webshop for kosttilskud, Helsebixen.dk, og Herba Nordic samarbejder nu om at få de to kosttilskud Verimmun og Equitox ud til en større kreds af forbrugere. Begge produkter er GMO-fri og har veganermærket, og det var afgørende for Helsebixen.

Herba Nordic lancerede for nylig de to kosttilskud Verimmun og Equitox på det danske marked. Begge produkter indeholder lægeurter, der også kan findes i den danske natur.

– Men det, der var vigtigst for os, var, at begge produkter er GMO-fri, samt at de har veganermærket, siger manager for Helsebixen.dk Filip Evaldsen.

filip-evaldsen-helsebixen

Kosttilskud uden animalske kapsler

Helsebixen.dk holder et vågent øje med de nyeste trends på markedet for kosttilskud, og et stærkt stigende antal veganere og vegetarer er en trend, de vurderer er kommet for at blive:

– Samtidig er der ved at komme mange af de såkaldte fleksitarer, som nogle skriver som flexitarer. Man kan kalde det vegetarer på deltid. Vi vil gerne bidrag til, at veganere, vegetarer og fleksitarer også kan indtage kosttilskud og helsekost produkter uden animalsk indhold, forklarer Filip Evaldsen.

Begge kosttilskud fra Herba Nordic er i kapsler, der er lavet af plantemateriale og indeholder således ikke noget fra dyr – kun gode urter.

Detox og immunforsvar

Hos Helsebixen vægter man naturligvis også, at produkterne er effektive.

– Og så er det vigtigt, at vi som før nævnt holder fast i de trends, der er i markedet. Detox er også blevet stort. Mange vil gerne udrense deres lever, tarm og hele systemet for at opnå optimal power. Det får de med Equitox, siger Filip Evaldsen.

De virkningsfulde urter i Equitox er agerpadderok, lind, fjeldkvan og mælkebøtte, som mange kender fra haven. Agerpadderok støtter eksempelvis nyrernes udskillelsesfunktion og mælkebøtte hjælper til en normal mave- og leverfunktion.

– Men også Verimmun forventer vi os meget af. Det danske klima skriger på et produkt som Verimmun. Vi hoster og nyser i et væk, så at styrke immunforsvaret vil altid være en god ide. En kur på en to til tre måneder med kosttilskuddet er en god begyndelse, mener Filip Evaldsen.

Verimmun indeholder lægejernurt, lægestokrose og røllike, der alle virker beroligende på stemmebånd, hals og svælg. Røllike og jernurt øger desuden kroppens fysiologiske modstandskraft mod påvirkninger udefra.

– Og så har røllike antibakteriel virkning. På den måde er man godt dækket ind, siger Filip Evaldsen.

Miljørigtig emballage

Både Verimmun og Equitox er emballeret i miljøvenlige bøtter, der er helt flade og “postkassevenlige”.

– Det betyder, at vi let og hurtigt kan få dem ud til forbrugerne – helt til egen postkasse. Bøtterne har samme form og størrelse som de kendte blisterpakker, men da kapslerne ligger løst i bøtterne, undgår vi at bruge miljøbelastende materialer som stanniol, forklarer Filip Evaldsen.

Der er således mange gode grunde til samarbejdet mellem de to virksomheder.

I hver bøtte er der 60 kapsler og med en anbefalet daglig indtag på to, er der til en måneds forbrug i en bøtte.