HOST OG NYS: Årets første måneder kan være lidt af en prøvelse, og mange føler sig svækkede efter den gode mad og rigelige mængder alkohol i december. Forkølelser rammer i flæng, og ofte vil de næsten ikke slippe deres tag. Du har dog en hel vifte af muligheder for at hjælpe kroppen lidt på vej.

Decembers and, gås og flæskesteg, vin og juleøl sidder længe i kroppen. Måske er der også kommet et par kilo ekstra på, og ingen julelys bryder mørket. Velkommen til det nye år.

Samtidig er januar, februar og marts nogle af de måneder, hvor vi danskere traditionelt køber papirlommetørklæder, hostebolsjer og søger til lægen.

Forkølelser og lange dage i sengen er ikke ualmindelige. Det kan føles uoverkommeligt at gøre noget ved, men helt umuligt er det ikke.

Sund sjæl i sundt legeme

Det er ikke helt forkert, hvad generationer før os vidste – det gælder om at have en sund sjæl i et sundt legeme.
Motion er en af de meget effektive metoder til at forebygge skavanker og sygdomme.

Raske gåture er både gavnlige som motion, men samtidig får man ofte lidt sollys, hvilket er godt for både hud og humør. Desuden er frisk gang næsten ligeså godt som løb.

Mindre fed kost og masser af grøntsager har også en rigtig god virkning, og hvorfor ikke bruge årets første måneder til at rense kroppen for affaldsstoffer med en detoxkur?

Styrk immunforsvaret med kosttilskud

Kroppen kan dog altid bruge en smule hjælp. Derfor kan et kosttilskud som Verimmun være en rigtig god ide.

Det indeholder lægestokrose, lægejernurt og røllike, der virker beroligende på halsen.

Desuden øger lægejernurt og røllike kroppens fysiologisk modstandskraft mod påvirkninger udefra, og lægestokrose har en antibakteriel virkning.

Verimmun er derfor et rigtig godt kosttilskud til at styrke immunforsvaret.

Roellike planter eng sommer blomst

Røllike har en beroligende virkning på halsen, og så er den med til at øge kroppens modstandskraft.

Forkølelser og immunforsvar

Et kosttilskud bliver dog aldrig naturmedicin eller traditionel medicin. Kosttilskud som Verimmun er blot en blid måde at føre kroppen i den rigtige retning, som det engang blev udtrykt.

Hvis man derfor er typen, der kontant spiser hostebolsjer, pudser næse og ligger syg, kan det være en god ide at prøve at styrke immunsystemet og kroppens eget forsvar.

Kosttilskud som Verimmun er i øvrigt baseret på urter, som enhver kan gå ud og finde i den nordiske natur, men der er selvfølgelig lettere at købe det, så kan man bare gå og slappe af i naturen, der selv i februar kan byde på dejlige oplevelser.