SUNDHED: Hos Herba Nordic tager vi afsæt i gammel viden om naturens nyttige planter, og vi vil holde denne indsigt op mod moderne dokumentation for virkning. Samtidig er det vigtigt, at vores urtebaserede kosttilskud kan få veganermærket.

I århundreder er folk i Norden gået ud i naturen for at finde planter, der kunne hjælpe dem til et bedre liv. Løsninger på hverdagens skavanker, mente man dengang, fandtes i naturens store apotek.

Men med de moderne lægemidler, der ofte virkede hurtigt og effektivt, forsvandt den gamle viden ud af folkevisdommen.

De gamle lægende urter

En del af de gamle husråd og lægeplanter er da heller ikke særligt virksomme i forhold til de moderne midler.

Andre af de gamle urter fra den nordiske natur er dog ganske effektive og helt uden de bivirkninger, som moderne medicin nogle gange har.

Padderokke, der indgår i Herba Nordics kosttilskud for udrensning, Equitox, forbedrer leverfunktionen og er rig på plantestoffer, som beskytter levercellerne mod giftige forbindelser.

agerpadderok-agerpadderokke-lever-detox-udrensning-lægeurt

Agerpadderok er en gammelkendt plante, der hjælper med til at forbedre leverfunktionen.

Moderne videnskab og kosttilskud

Kosttilskud går ind og understøtter det gode liv, og virkningen eller manglen på virkning af planterne kan i dag dokumenteres.

Man kan populært sige, at den moderne videnskab sorterer de ubrugelige råd fra og fastholder de effektive urter.

Med det som ledetråd vil Herba Nordic udvikle flere kosttilskud til gavn for alle, der interesserer sig for sundhed og helse. Derfor er det også vigtigt for os med veganermærket. Der er absolut ingen grund til at påtvinge nogen animalske kapsler, når kosttilskud kan laves af plantebaserede kapsler, der ikke er testet på dyr.

Følg os her på siden og på Facebook, hvor vi løbende vil fortælle om, hvad der sker hos Herba Nordic.

Lige nu har vi naturligvis stort fokus på de to første kosttilskud Verimmun og Equitox, der ligger klar til salg på vores webshop og hos udvalgte forhandlere som eksempelvis VitalPlus.