HELBRED: Alle vil gerne have et godt og sundt helbred, men med den vestlige livsstil kan det ind i mellem være lidt svært.

Mange gange mangler vi ganske enkelt helt basale vitaminer og mineraler i vores krop, og det kan give nogle utilsigtede følgevirkninger i din livskvalitet.

Faktisk lider op mod 7 ud af 10 danskere af forhøjet kolesterol (jf. https://netdoktor.dk/sygdomme/fakta/kolesterolhoejt.htm), og mange af disse ville kunne undgå det ved at spise og motionere korrekt.

Livet er fedt

Vi spiser meget fedt og ikke særlig varieret, og derfor kan kosttilskud nogle gange være et alternativ til for eksempel at få tilført omega 3 fedtsyrer eller D-vitaminer, som nogle har underskud af.

LÆS OGSÅ: Naturlige måder at styrke dit immunforsvar på

D-vitamin kan blandt andet afhjælpe forhøjet kolesterol, men også visse stofskifte sygdomme, som flere og flere danskere lider af (jf. https://stofskiftesupport.dk/vores-kost/forbindelsen-mellem-d-vitamin-og-kolesterol/)

Lækre økologiske grøntsager

Styrk immunforsvaret med kosttilskud

Det er dog ikke kun vitaminer og diverse mineraler og olier, der er vigtige for dig. Nogle oplever, at de styrker immunforsvaret og dermed kommer lettere igennem de perioder.

Der er også forskellige kosttilskud på markedet. Blandt andet udrensende som også kaldes detox og andre til immunforsvaret. Det er ikke kun eksotiske ting du skal spise for at hjælpe lidt på det. Husk at selv de helt basale mineraler og salte skal være på plads.

Inddrag altid din læge

Man skal dog altid huske at tale med sin læge især, hvis man tager på eller taber sig uden forklaring. Du kan have nogle helt basale behov, som ikke er dækket, og det kan nemt give problemer på længere sigt. Sammen med din læge kan du så tilrettelægge en kost, hvor forskellige kosttilskud måske indgår.

Mange tror fejlagtigt at et kosttilskud nødvendigvis skal være en særlig blanding af eksotiske urter. Det er imidlertid ikke nødvendigt. Det kan lige så godt være, at du skal spise jerntabletter eller få noget omega 3 fedtsyre.

Generelt handler det om sund fornuft. Du kan ikke medicinere dig selv ud af problemer med urter og tilskud, men du kan sørge for at dine krop står stærkere.

Kosttilskud der renser kroppen

Det er dog langt fra alle, der synes, at det skal handle om sundhed og immunsystemer, men mere om den mentale sundhed og viden om, at du gør noget godt for din krop. Rigtig mange bruger kosttilskud til at få mere energi eller bedre fordøjelse.

Her er mulighederne nærmeste uanede, og du kan få kosttilskud til stort set alt fra smukkere negle, stærkere hår, flottere mave og meget mere. Vær opmærksom på, at det er en jungle – og den kan være svær at finde rundt i.

Vælg de produkter, der er lavet af så rene materialer som muligt, da du undgår at betale for fyldprodukter. Husk at alle tilskud skal kombineres med en god og sund holdning til motion og daglig kost. Du kan ikke spise fastfood hver dag og så to piller og tro, det redder det hele.

Det et blot et tilskud til din hverdag. Sørg for at leve sundt og dyrk din motion. Husk at motion også er at gå en tur på 15-30 minutter. Ingen siger ,at du skal ned og løbe på et løbebånd.

Modtag vores nyheder på mail

Tilmeld dig til Herba Nordic nyhedsbrev og få nyt om danske lægeurter og kosttilskud.

Se vores produkter

Urter til væskeudskillelse – Equitox

Equitox består blandt andet af urter, der bidrager til udskillelsen af væske, og som vi dermed antager af nogle af de affaldsstoffer, der kan være i kroppen: agerpadderok (Equisetum arvense L.), fjeldkvan (Angelica archangelica L.), mælkebøtte (Taraxacum officinale Wiggers) og lind (Tilia sp. L.).

Mælkebøtte (Taraxacum officinale Wiggers) kan være med til at understøtte den fysiologiske pH-balance i maven og bidrage til tarmkanalens funktioner.

Agerpadderok (Equisetum arvense L.) kan eksempelvis være med til at understøtte nyrernes udskillelsesfunktion, som, vi formoder, er udskillelse af blandt andet affaldsstoffer, agerpaddderok kan hjælpe med at remineralisere kroppen.

mælkebøtte naturlig medicin sund kost

189DKK

Køb her

Verimmun – til det danske vejr

Dansk vejr er ofte lig med tåge, kulde og regnfulde dage. Når blæsten rigtig har fat, kan det være en god ide at tage Verimmun, da kosttilskuddet indeholder røllike (Achillea millefolium L.), lægestokrose (Althaea officinalis L.) og lægejernurt (Verbena officinalis L.), der kan virke beroligende på irritation i hals og svælg.

Lægestokrose (Althaea officinalis L.) kan have en beroligende virkning på hals og svælg, og lægejernurt (Verbena officinalis L.) kan lindre i tilfælde af irritation af hals og svælg.

naturlige urter beroligende effekt smertelindrende

179DKK

Køb her