MILJØ: Hos os på Herbanordic.dk har vi kosttilskud, som er lavet af den smukke natur, vi har.

Alle råvarerne er naturlige og gode, men for mennesker er det også vigtigt med et godt miljø omkring os. Men hvad kan den enkelte gøre? Tag for eksempel et område som plastik, og det svineri det medfører. Verdenshavene flyder nærmest over med menneskets efterladenskaber. Nogle floder i fjerne lande er de rene kloaker, der fungerer som miljøsvineriets hovedveje.

Sig nej tak til plastik

I vores del af verden forbruger vi også enorme mængder af plastik. Men der er faktisk mange måder, hvorpå vi kan beskytte jorden mod vores griseri.

En god start er at tænke mere over, hvad for nogle materialer vi benytter til vores produkter.

Plastik er ikke god for vores jord, og det er derfor vigtigt, at vi tænker over, hvordan vi kan blive bedre til ikke at benytte os af plastik.

Inde på PlastikNejTak.dk kan du læse alt om, hvorfor plastik er så skadeligt for miljøet, og hvad du kan gøre for at undgå for meget plastik i fremtiden.

Dyrenes helbred og liv

I verdenshavene finder forskerne enorme mængder plastik i de forskellige levende væsner, der lever der. Faktisk viser beregninger, at over 100.000 af havets pattedyr dør på grund af plastikrester – om året. Millioner af fugle og fisk lider samme skæbne.

Problemets omfang er stort og stammer fra forskellige størrelser af plastik og mikroplastik. Sidstnævnte ophobes i dyrene og ender i os mennesker, der selv har igangsat den uheldige kæde.

Du kan gøre en forskel

Plastik Nej Tak – kampagne website er stedet, hvor kampagnen koordineres, og du kan følge med i kampagnen og endda være med i den. Hvis vi står sammen om at eliminere plastik fra jorden, så vil vores jord blive gevaldigt bedre. Du kan gøre en forskel, og hvis du ønsker dette, så klik ind på linket ovenfor.

SPONSORERET: af Plastik Nej Tak – kampagne website.

Modtag vores nyheder på mail

Tilmeld dig til Herba Nordic nyhedsbrev og få nyt om danske lægeurter og kosttilskud.

Se vores produkter

Urter til væskeudskillelse – Equitox

Equitox består blandt andet af urter, der bidrager til udskillelsen af væske, og som vi dermed antager af nogle af de affaldsstoffer, der kan være i kroppen: agerpadderok (Equisetum arvense L.), fjeldkvan (Angelica archangelica L.), mælkebøtte (Taraxacum officinale Wiggers) og lind (Tilia sp. L.).

Mælkebøtte (Taraxacum officinale Wiggers) kan være med til at understøtte den fysiologiske pH-balance i maven og bidrage til tarmkanalens funktioner.

Agerpadderok (Equisetum arvense L.) kan eksempelvis være med til at understøtte nyrernes udskillelsesfunktion, som, vi formoder, er udskillelse af blandt andet affaldsstoffer, agerpaddderok kan hjælpe med at remineralisere kroppen.

mælkebøtte naturlig medicin sund kost

189DKK

Køb her

Verimmun – til det danske vejr

Dansk vejr er ofte lig med tåge, kulde og regnfulde dage. Når blæsten rigtig har fat, kan det være en god ide at tage Verimmun, da kosttilskuddet indeholder røllike (Achillea millefolium L.), lægestokrose (Althaea officinalis L.) og lægejernurt (Verbena officinalis L.), der kan virke beroligende på irritation i hals og svælg.

Lægestokrose (Althaea officinalis L.) kan have en beroligende virkning på hals og svælg, og lægejernurt (Verbena officinalis L.) kan lindre i tilfælde af irritation af hals og svælg.

naturlige urter beroligende effekt smertelindrende

179DKK

Køb her