KONKURRENCE: Du kan nu vinde en af de absolut bedste kogebøger om antiinflammatorisk mad.

I samarbejde med Muusmann Forlag vil Herba Nordic gerne slå et slag for antiinflammatorisk livsstil med en konkurrence, hvor du kan vinde topbogen indenfor kogebøger om denne sunde livsstil. Bogen ”Den Anti-Inflammatoriske Kogebog” er skrevet af forfatterinden Anne Larsen.

Sundhed og helbred

Der kan være mange gode grunde til at vælge at dreje sin kost over i retning af antiinflammatorisk kost. Valget er ikke svært, hvis man eksempelvis døjer med kronisk inflammation og følgelig dårlig livskvalitet.

”At vælge antiinflammatorisk mad
er at tage grydeskeen i den anden hånd”

Andre er generelt blot optaget af sundhed og helse i en moderne verden, hvor forarbejdet mad, fastfood og tilsætningsstoffer fylder alt for meget. Derfor kan man med god grund sige at vælge antiinflammatorisk mad er at tage grydeskeen i den anden hånd.

Har man i sommerperioden ydermere overskud af gode, lokale råvarer – måske endda fra egen have – så er der rig lejlighed til at bruge dem med Anne Larsens kyndige vejledning.

Grønkålspesto og hummus
Anne Larsens kogebog om antiinflammatorisk mad

Antiinflammatorisk eller bare sund

Antiinflammatorisk mad er også mad med god smag, der giver nydelse. I tilgift får man så også ifølge Anne Larsen smidige led, velfungerende fordøjelse, bedre søvn, klar hud og måske endda et vægttab.

Men hun understreger, at det mere handler om at holde kroppen i balance.

100 opskrifter

Bogen indeholder hele 100 opskrifter, der er serveret på lækreste måde for læserne med de mest appetitlige fotos af Rigetta Klint.

Der er kælet for detaljerne og billederne står knivskarpe i den meget let anvendelig kogebog.

Anne Larsen er i øvrigt en anerkendt foredragsholder, madskribent og konceptudvikler. Hun har skrevet mange kogebøger og er ophav til en række opskrifter i tv, aviser, blade og magasiner.

Når Anne Larsen tager ordet og taler om mad, bæredygtighed og sund livsstil bliver der derfor lyttet opmærksomt.

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen om at blive den heldig vinder af “Den Anti-Inflammatoriske Kogebog” skal du gå til Herba Nordic Facebook-side, hvor du finder et opslag om konkurrencen. Du kan også gå direkte til konkurrencen her, hvor du finder indgangen til konkurrencen og så blot udfylde de felter, der kommer op.

Muusmann Forlag og Herba Nordic ønsker dig al mulig held og lykke :-).

Muusmann Forlag udgiver bøger om kost, sundhed, gastronomi, DIY og personlig udvikling. Forfatterne udvælges nøje efter deres høje faglighed.

LÆS OGSÅ: Få 20 procent rabat og fri fragt på bøger om livsstil

Fokus er på bæredygtighed, gode råvarer, sundhed og kvalitet.

Porcheret pighvar